Voor-bij-den-Apero
6 Zeeuwse holle oesters 4Ø
€22,00
Natuur
6 Zeeuwse holle oesters 4Ø
€28,00
Champagnesaus Gegratineerd
Parmezaankroketjes
€15,00
-
Garnaalkroketjes
€20,00
-
Kipspiesjes
€15,00
Gelakt
Bruchetta
€18,00
met Coppa
Ballekes
€15,00
in Kerriesaus
Mini Quiche
€17,00
Laurraine
Split (To Share)
Grijze Handgepelde Garnalen
€24,00/pp
3 Bereidingen met Handgepelde Zeebrugse Garnalen om te delen
We “Meat” in the middle of the table
€34,00/pp
Chateaubriand van Filet pur, Warme Seizoensgroentjes en Aardappelgratin
“Den Twijfelaar”
€32,00/pp
3 Bereidingen van Paling om te delen, met Handgesneden Frietjes of Huisgemaakt Brood
Hazerug “Arlequin”
€35,00/pp
Puur Klassiek
Rijstpap
€8,00/pp
"Op de Wijze van Bonmama"
Slow Food:
voor u geserveerd aan tafel
per 2 personen
Klassiekers
Bisque
€13,00
Kreeftensoep met Dubbele Room en Armagnac
Coquilles Saint Jacques
€22,00
Kort gebakken, Witlof, Cazette
Zeetong
€43,00
Meunière, Frietjes
Kabeljauwhaasje
€23,00
Bladspinazie, Tomaat, Koriander
Huisbereide Vol au Vent
€23,00
Geserveerd met Frietjes en Gemengde Sla
Kalfsniertjes
€23,00
Mosterdsausje, Gebakken Krielaardappelen
Filet Pur “Blauw-Wit”
€35,00
Gebroken Peper, Gemengd Slaatje en Frietjes
Paling | Gebakken met Verse Tartaar
€30,00
Geserveerd met Frietjes of Huisgemaakt Brood
Paling | In de Room
€31,00
Geserveerd met Frietjes of Huisgemaakt Brood
Paling | In’t Groen
€32,00
Geserveerd met Frietjes of Huisgemaakt Brood
Nagerechten
Crème Brûlée
€9,00
Huisbereid, Puur klassiek
Dessert Menu
€9,00Moelleux van Bittere Chocolade
€9,50
Huisbereid, Puur klassiek
Warme Appeltaart
€9,50
Met Bolletje Vanille
Dame Blanche
€11,50
Vanille ijs met Warme Chocoladesaus en slagroom
Coupe Colonel
€12,50
Bolletje Citroensorbet Geblust met Vodka
Geselecteerde Kazen
€12,00
Door Kaasmeester Caroline Zwartjes, Spaans Dadelbrood en Kweepeer
Geniet van ons grote aanbod wijnen per glas!
Wij bieden meer dan 12 verschillende wijnen aan, vanaf € 6,00 tot ...
La Folie Du Chef!

Suggesties
Kalfszwezerik
€37,00
Champignonmengeling, Witlof, Aardappelkroketjes
Patrijs
€26,00/pp
Zilveruitjes, Spekjes en champignons
Polderfazant
€29,00
“Brabançonne”
Polderfazant
€32,00
“Fine Champagne”
Menu
Menu aan € 45,00
Voorgerechten
Pompoenvelouté
Zure Room, Handgepelde Grijze Garnalen
OF
Gebakken Ganzenlever
Zwarte Vijg, Aigre Doux
Hoofdgerechten
Tarbotfilet
Gebraiseerd Witlof, Knolselderpuree, Bieslooksausje
OF
Schorsvel
Geglaceerde Zilveruitjes, Girollen, Bordelaise
Nagerechten
Chocolat Glacé
Vanille, Nootjes
OF
Geselecteerde kazen
Door Kaasmeester Caroline Zwartjes